Navštíveno 1468x

Koupim poskozene novejsi Nokie (N95, E52, N96, apod.). Uvadejte poskozeni a vami predstavovanou cenu. Puvod me nezajima
Nokia N95 3 roky stará, trochu vychraplanej reprák a je omlácená od každodenního používání jiank jí nic není. Koilk nabídneš?
Vzhledem k rapine klesajicim cenam Nokii ti nabidnu 550?
27.03.2011, 14:57 | LukasMatej
Sry za OT, ale super reakce :o)))))
co se ti na tom nelibi.... myslsi cena? Podivej se na aukro... plne funkcni v peknem stavu a prisluskem a s pametovou akrtou jako bonus uz tam koupis od 1200 CZK... a kdyz mas i stesti tak min..... a poskozene N95 se na aukru pohybuji od 400 CZK...
mam doma n900 - utopena v moři (byla tam jen par sekund). na pristroji po pripojeni nabijecky sviti zelena ledka, pri zapinani sviti bile, ale nezapne se. drive na telefonu svitil i display, ale po par pokusech o zapnuti prestal. cenova predstava 1000kc
kontakt: email@malexander.cz
dekuji ale asi nemam zajem. tento model u me byl na servise jen ejdnou a nevyplati se mi ho brat na dily za tuto cenu pac je tam nejspsi v hajic ela deska a zrovna N900 ma vse lepene takze nelze nic menit tudiz ani sundat.... za 500 bych mozna mel zajem, ale zalezelo by v jakem stavu jsou kryty
telefon je ve stavu noveho. koupil jsem ho pred 3/4 rokem novy za 14k, pouzival jsem ho cca 1-2 mesice a pak mi na dovolene vyklouzl do vody :[ ma na displayi folii, ale je mi jasny, ze v tomto stavu ma cenu minimalni. o cene jeste popremejslim a kdyztak se ozvu

27.03.2011, 19:32 |
CRK | Upraveno: 2011-03-27 19:32:40
Mám jednu kradenou funkční Nokii 3100 za 500Kč :o)
6500 clasic zlata repro chrči a display ma špatny kontakt p padu
E71 v supr stavu, bez dokladu a je tam jen nemcina...